OVER ONS

OVER ONS

U heeft bouwplannen en zoekt daarvoor een vakkundige partner: een betrouwbaar bedrijf met jarenlange expertise bij wie de realisatie van uw plannen in goede handen is. Bouwbedrijf Jongejans is zo’n partner. Met de nodige kennis van zaken denken wij met u mee over de uitvoer van uw plannen. Daarbij bieden we u slimme én betaalbare oplossingen, die aansluiten bij uw interieur, de sfeer van uw woning en het beschikbare budget. In Amsterdam, Weesp en het Gooi hebben we honderden grote en kleinere bouwprojecten uitgevoerd voor particulieren en bedrijven. Dus of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of restauratiewerkzaamheden, we werken graag met u samen. Met een scherp oog voor detail. En met heldere afspraken vooraf over de kosten en de planning.

Bij BouwbedrijfJongejans bent u aan het juiste adres voor…

  • realisatie van aanbouwen en dakkapellen
  • renovatie van gevels, kozijnen en dakgoten, daklijsten
  • verbouw van woon- en slaapvertrekken, badkamer, keuken of toilet
  • reparaties van achterstallig onderhoud
  • precisie-klussen in en om het huis


Drijvende kracht achter Bouwbedrijf Jongejans is Ferry Jongejans. Als gediplomeerd, allround timmerman is hij gespecialiseerd in fijn en precies timmerwerk. Grotere
projecten voert hij uit met een netwerk van elektriciens, loodgieters, stukadoors, constructeurs etc. Bouwprofessionals die - net als Ferry - voor hun vak staan.